gratis verzending vanaf €30

snelle verzending

Australisch ontwerp

Multi-award winnaar

Swaddle Up Inbakerzak

5 redenen waarom u SWADDLE UP ™ geweldig zult vinden

Van Australië tot Amerika, Europa tot Azië; ouders van over de hele wereld zijn verliefd geworden op de bekroonde SWADDLE UP ™. We kunnen praten over de voordelen van de SWADDLE UP ™ voor alle leeftijden, maar bij ons draait alles om uw leven gemakkelijker maken. Daarom hebben we een super korte video van 25 seconden gemaakt. Hierin de vijf belangrijkste redenen waarom je SWADDLE UP ™ gewoon geweldig gaat vinden.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1CN9l_jvtaU

1. Supersnel; inbakeren in seconden!

Elke seconde is kostbaar, en we weten dat je dat als nieuwe ouder geen tijd te verliezen hebt. Daarom hebben we SWADDLE UP ™ zo ontworpen dat het super eenvoudig, en supersnel is om dit bij je baby aan te doen. Het aankleden van je baby kost van begin tot eind slechts 13 seconden – waardoor je meer tijd hebt voor belangrijke dingen (zoals een dutje!).

2. Geen leerproces; geen verpakking

EEN gloednieuwe kleine wonder zorgt voor een hele hoop nieuwe veranderingen en uitdagingen in het leven. Je baby aankleden zou daar niet een van moeten zijn. In tegenstelling tot traditioneel inbaker slaapzakken, is de SWADDLE UP ™ juist heel eenvoudig, ontrafelt niet en gemakkelijk te gebruiken – zelfs als je om 4 uur ‘s morgens wazig kijkt.

3. Een laag stof, een rits, dat is het

4. Staat toe dat handen naar mond kunnen voor SELF-SOOTHING ™

Om zichzelf tot slapen te brengen, zullen veel baby’s op hun handen zuigen of zachtjes wrijven over hun wangen – dit wordt zelf verzachtend genoemd. SWADDLE UP ™ is ontworpen om je baby’s veilig op hun handen zuigen te laten zuigen, en zichzelf weer in slaap te laten vallen wat betekent dat mama en papa ‘s nachts minder opstaan!

5. SELF-SOOTHING ™ = Meer slaap

Een baby die zichzelf weer in slaap kan brengen, is een baby die niet wakker hoeft te worden mama en papa. Een mama en papa die niet wakker worden gemaakt door hun wondertje is een gelukkige moeder en vader. Wat moeten we nog meer zeggen?

Meer weten? of graag een Swaddle Up willen kopen ? Dit kan bij ons op de webshop of bij één van de betere verkoopwinkels: https://www.a3babykids.com/

 
De waardering van lovetodream.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 31 reviews.