Ons verhaal

Ontdek het verhaal achter LOVE TO DREAM ™ . En hoe talloze slapeloze nachten voor één moeder hebben geholpen om de slaap voor baby’s en gezinnen over de hele wereld te verbeteren. Het ontstaan van LOVE TO DREAM ™ lees je hier.

Ontstaan LOVE TO DREAM

Hoe het allemaal begon.

Hana-Lia Krawchuk, oprichter van Love To Dream ™ en de uitvinder van het Baby tot Peuter Slaap-systeem™, weet dat noodzakelijkheid de moeder is van uitvindingen.

Love To Dream™ is een echt Australisch succesverhaal. De reis begon in 2008 toen Hana het leven schonk aan een prachtige babyjongen, Elia.
Zoals veel nieuwe ouders stonden Hana en haar man voor grote uitdagingen om hun pasgeboren zoon in slaap te krijgen. Uitdagingen die leiden tot 18 maanden slapeloze nachten, en honderden dollars uitgegeven aan producten die beloofden de slaap van het gezin te herstellen. Niets werkte.

Vallen en opstaan.

Vallen en opstaan & de intuïtie van een moeder brachten Hana tot haar eerste glimp van een oplossing: Elia leek beter te slapen met zijn armen OMHOOG in plaats van tegen zijn lichaam gewikkeld zoals zij, zoals de meeste nieuwe moeders, was geleerd te doen. Lezen en onderzoek leken het te bevestigen – de medische wetenschap suggereert dat baby’s echt beter kunnen slapen als ze toegang hebben tot hun handen om zichzelf te kalmeren. Hana gebruikte haar vaardigheden als ervaren modeontwerpster en bracht vele uren, dagen en weken door met het verfijnen, vereenvoudigen, samplen en resamplen van de allereerste versie van de kenmerkende Swaddle UP ™. Het jaar daarop was de Swaddle UP ™ verkrijgbaar in babywinkels in Sydney. Twee weken later was het uitverkocht. Het verhaal van Love To Dream ™ was begonnen.

Love to Dream vandaag de dag. Ontstaan LOVE TO DREAM

En nu?

Sindsdien zijn hebben miljoenen ouders over de hele wereld ondervonden dat Love To Dream™ producten echt werken! In 2017 werd Love To Dream™ geëerd als één van de 20 beste winnaars van de Westpac Businesses of Tomorrow Award. De prijs erkent de top 20 bedrijven die de toekomst van Australië vormgeven door leiderschap en innovatie. Het Love To Dream ™, Newborn  tot peuter slaapsysteem, biedt het hoogste kwaliteitsniveau met vertrouwde slaapoplossingen m.b.t. de uitdagingen die het slapen van je kleintje met zich mee brengen. Langere en betere slaap voor je kind en de rest van het gezin.
Probeer onze producten vandaag nog en ervaar hoe Love To Dream ™ jouw gezin kan helpen om ook een betere nachtrust te bereiken.

Thanks for sharing the love,

Hana-Lia Krawchuk

Founder