gratis verzending vanaf €30

snelle verzending

Australisch ontwerp

Multi-award winnaar

Onze grappigste verhalen over slaapgebrek

Onze grappigste verhalen over slaapgebrek


Een nieuwe ouder zijn is moeilijk, daar bestaat geen twijfel over. Elke keer dat je baby huilt, is het aan jou om het op te lossen. Maar wat moet er worden gerepareerd? Zijn ze hongerig? Moet de luier worden vervangen? Zijn ze eenzaam? Is de temperatuur te hoog? Het wordt van ouders verwacht dat ze dit allemaal weten? Slaapgebrek neemt toe.  Terwijl je je een weg baant door dit ding dat ze ‘ouderschap’ noemen, is er altijd één ding waar je zeker van bent: je hebt je in je hele leven nog nooit zo moe gevoeld en hebt behoefte aan een paar zzz’s.


Hoewel slaapgebrek heel wat angst en verdriet kan veroorzaken, kan de diepten van slaapgebrek voor sommigen van ons ook een reeks grappige mislukkingen veroorzaken die je aan het lachen kunnen maken bij het zien van hun volslagen belachelijkheden …

Om je eraan te herinneren dat je niet de enige bent in deze ervaringen, hebben we een paar van onze favoriete verhalen van onze geweldige Facebook-volgers uitgekozen om je aan het lachen te maken. Dus pak een kopje koffie, zoek 3 minuten vrije tijd en geniet ervan!

slaapgebrek slaap tekort

 

Sommige moeders, zoals Alana Werner en Tegan Smith, probeerden hun huis te ontgrendelen met hun autosleutel. Anderen (Lydia Kagesh) goten per ongeluk sap in hun thee omdat ze dachten dat het melk was. Lydia kon er echter in ieder geval haar vrienden over sms’en, terwijl Karen Wride haar telefoon verloor toen ze per ongeluk haar mobiel in de magnetron stopte in plaats van de babyfles en deze kookte!

slaapgebrek telefoon

Koken

Over koken gesproken: heb je ooit beschuit geroosterd? Karyn Grima heeft – omdat ze ze in de broodrooster deed, zich omdraaide om de melk te halen en zich toen afvroeg waarom ze haar ontbijt nergens kon vinden!

Shell Andrews kwam in een beetje gladde situatie terecht tijdens haar slaapgebrek – ze bespoot haar hele keuken (banken, kasten, deuren, koelkast, tv-afstandsbediening en deurgrepen!) Met olijfolie in plaats van eucalyptusspray! Ter verdediging komen ze allebei in groene flessen!

Het verwisselen van flessen is echter niets nieuws voor ouders, en Del Renton heeft een verhaal waarvan velen van jullie zeker weten dat ze zich kunnen identificeren. Del waste haar haar met douchegel en spoelde het uit. In de war waarom haar haar niet schuimde, deed ze opnieuw een shampoo … en dan nog een keer. Omdat ze niet het glanzende, schone haar bereikte dat ze wilde, gaf Del het op en conditioneerde ze per ongeluk haar lichaam met haar haarmasker. Om het helemaal af te maken, in plaats van af te maken met deodorant, besproeide Del zichzelf met kamerspray. We begrijpen je, Del!

slaapgebrek

Slaapgebrek

Slaapgebrek treft niet alleen moeders, ook vaders hebben er last van! Deepa Gopinath vertelde ons een verhaal over hoe haar 5 maanden oude dochter op een nacht huilend wakker werd. Deepa kwam uit bed om haar tot rust te laten komen. Toen haar man rechtop in bed zat en zei: “Hier, geef haar aan mij en ga naar de andere kijken”… maar ze hebben maar één kind!

Hoewel we dit soort verhalen graag voor altijd willen samenstellen. Is de waarheid dat slaapgebrek niet zo leuk is als jij degene bent die het ervaart. Daarom raden we aan om je baby in slaap te brengen in onze SWADDLE UP ™ inbakerdoek voor slaaptijd. 83% van de ouders meldde bijna DUBBEL de slaap * bij het gebruik ervan, waardoor het een must is voor ouders die het soort ongelukken willen voorkomen dat we hier hebben gedeeld.

* Bron: onderzoek onder 1242 Australische LOVE TO DREAM ™ -gebruikers, juli 2017

Wij geven regelmatig nuttige tips en tricks en aanbiedingen op onze Social Media kanalen.
Volgt u ons al ?   Facebook: LoveToDreamNL en Instagram: lovetodreamnl 

De waardering van lovetodream.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 81 reviews.