gratis verzending vanaf €30

snelle verzending

Australisch ontwerp

Multi-award winnaar

Waarom inbakeren

Waarom, wanneer en hoe u uw pasgeboren baby inbakert

Waarom, wanneer en hoe u uw pasgeboren baby inbakert.

Toen je voor het eerst zwanger werd , was een van de dingen die je waarschijnlijk veel hebt gehoord: “Zeg maar dag tegen slapen als je baby eenmaal is geboren!”. Maar niet veel mensen hebben je verteld dat je lang voordat je baby arriveert afscheid zou nemen van een ononderbroken slaap!

Zoals de meeste vrouwen tegen het einde van hun zwangerschap, kun je je rusteloos en ongemakkelijk voelen, wat ertoe kan leiden dat je vijf (of meer) keer per nacht wakker wordt – en dat is een goede nacht! Je slaap is nu lang genoeg verstoord, dat het idee dat het zo blijft als bub eenmaal geboren is een enge gedachte is! Gelukkig voor jou, ik ben hier vandaag om je een aantal oplossingen te geven over hoe jij (en je baby) meer slaap kunt krijgen met inbakeren.

 
swaddle up de hoe, wat en waar

Je baby vanaf de geboorte inbakeren heeft veel voordelen, waaronder (vooral!) Meer slaap voor kind en mama. In mijn online lessen leer ik ouders hoe ze zich kunnen voorbereiden op het leven na de geboorte, met enkele heel eenvoudige tips en suggesties op basis van mijn 15 jaar ervaring als geregistreerde vroedvrouw en verpleegkundige. Om het leven voor u eenvoudiger te maken terwijl u zich voorbereidt op uw ouderschap. reis, hier is een heel korte handleiding over het WAAROM, WANNEER & HOE van inbakeren.

 

WAAROM moet ik mijn baby inbakeren?

Studies hebben aangetoond dat ingebakerde baby’s beter en langer slapen. Omdat inbakeren helpt om dat knusse aanvoelende baby in buik gevoel te repliceren. Ze zijn ook in staat om zichzelf beter te kalmeren. Omdat ingebakerde baby’s minder snel wakker worden vanwege hun schrikreflex die tussen slaapcycli in schopt.

Het inbakeren zorgt voor positieve slaapkenmerken en associaties. Baby’s beginnen te beseffen dat het in slaap vallen betekent dat ze snel gaan slapen. – en ze beginnen in slaap te vallen. Inbakeren moedigt baby’s ook aan om op hun rug te slapen, wat een belangrijke factor is bij het voorkomen van wiegendood .

Nu je weet waarom inbakeren zo voordelig is voor je baby, laten we het hebben over wanneer je zou moeten beginnen.

WANNEER moet ik mijn baby inbakeren?

Ik raad het inbakeren aan vanaf de eerste dag. Het maakt niet uit wat voor soort inbakermethode je ook kiest. Het is belangrijk om te beginnen zodra je baby geboren is. De redenen zijn vergelijkbaar met de voordelen die ik hierboven heb geschetst, maar het belangrijkste is dat u dit vanaf het begin vaststelt. Het zal je echt helpen om een ​​goede slaaproutine op te bouwen – voor jou en je gezin.

HOE moet ik mijn baby inbakeren?

  • Zorg ervoor dat uw baby het niet te warm of te koud heeft.
    Temperatuurregeling is belangrijk, omdat dit uw kleintje helpt om beter te slapen en ook het risico op wiegendood kan verminderen.
  • Gebruik geen losse spullen of dekens in de wieg of de wieg.
    Om ervoor te zorgen dat er geen stof boven het gezicht van de baby kan komen die de neus of mond kan bedekken.
  • Zorg ervoor dat uw baby niet te strak is ingebakerd. Volledige heupflexie wordt aanbevolen voor een gezonde heupontwikkeling.
  • Gebruik een product dat goed werkt voor zowel jou als je baby.
    Er zijn er veel, waaronder lichtgewicht katoenen of mousseline-omslagen. Swaddles met ritssluiting en meer.

 

Als u een pasgeboren baby krijgt, betekent dit dat uw nachten worden onderbroken door ze te voeden en te verschonen.
En het is geen geheim dat veel ouders moeite hebben om hun baby goed te laten slapen.
Maar maak je geen zorgen! Er zijn oplossingen.
En veel ervan worden genoemd in de video hierboven. Aangezien Hana Krawchuk (oprichter van Love To Dream ™) en ik meer diepgaande, behulpzame antwoorden geven op de bovenstaande vragen. Bekijk de video voor meer informatie!

Edwina Sharrock

 
 
 

Edwina Sharrock, oprichtster van Birth Beat, is een geregistreerde verloskundige en verpleegkundige. Birth Beat biedt een groot scala aan lessen voor ouders, gespecialiseerd in klassen voor bevalling en baby- en EHBO-lessen. Alle cursussen zijn online en u krijgt direct volledige toegang om vanuit de veiligheid en het comfort van thuis te kijken op een tijdstip dat u uitkomt . Meer te weten komen

Love To Dream ™ voorziet ouders al meer dan 10 jaar van slaapoplossingen. Love To Dream ™ biedt een groot assortiment producten voor baby’s en kinderen van 0-4 jaar en kan uw hele gezin helpen om veiliger, beter en langer te slapen. Ontdek onze Stage 1-collectie

De waardering van lovetodream.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 31 reviews.